Paketa Individuale

Udhetime me Avion ne Europe dhe Azi, pa guide dhe me guide, duke filluar nga 85 Euro personi

 

Udhetime pa guide - Individuale:

 

Ne cmim perfshihen:

-Fluturimi me avion vajtje-ardhje, me bagazh dore

-Akomodimi ne hotele me mengjes

 

1. BUDAPEST - 4 Dite ( nga Prishtina )

 

*( 23 Shkurt - 95 Euro )

*( 02 Mars - 95 Euro )

*( 16 Mars - 85 Euro )

*( 23 Mars - 85 Euro )

 

2. BUDAPEST - 4 Dite ( nga Tirana )

 

*( 16 Shkurt - 155 Euro )

*( 23 Shkurt - 159 Euro )

*( 02 Mars - 165 Euro )

*( 09 Mars - 155 Euro )

*( 16 Mars - 155 Euro )

 

3. BUDAPEST - 4 Dite ( nga Podgorica )

 

*( 16 Shkurt - 119 Euro )

*( 23 Shkurt - 105 Euro )

*( 02 Mars - 99 Euro )

*( 16 Mars - 99 Euro )

*( 23 Mars - 99 Euro )

 

4. STAMBOLL - 3 Dite ( nga Tirana )

 

*( 08 Shkurt - 179 Euro )

*( 11 Shkurt - 175 Euro )

*( 15 Shkurt - 179 Euro )

*( 18 Shkurt - 179 Euro )

*( 22 Shkurt - 175 Euro )

*( 26 Shkurt - 175 Euro )

 

5. STOCKHOLM - 4 Dite ( nga Podgorica )

 

*( 15 Shkurt - 119 Euro )

*( 22 Shkurt - 139 Euro )

 

*( 01 Mars - 129 Euro )

*( 08 Mars - 129 Euro )

*( 15 Mars - 135 Euro )

*( 22 Mars - 135 Euro )

 

6. PARIS - 4 Dite ( nga Tirana )

 

*( 12 Shkurt - 289 Euro )

*( 13 Shkurt - 289 Euro )

*( 14 Shkurt - 289 Euro )

*( 15 Shkurt - 289 Euro )

*( 16 Shkurt - 289 Euro )

 

*( 05 Mars - 289 Euro )

*( 06 Mars - 289 Euro )

*( 07 Mars - 289 Euro )

*( 09 Mars - 289 Euro )

*( 10 Mars - 289 Euro )

 

7. PRAGE - 4 Dite ( nga Tirana )

 

*( 13 Shkurt - 269 Euro )

*( 14 Shkurt - 275 Euro )

 

*( 06 Mars - 269 Euro )

*( 07 Mars- 275 Euro )

 

8. VJENE - 4 Dite ( nga Tirana )

 

*( 13 Shkurt - 279 Euro )

*( 14 Shkurt - 279 Euro )

*( 15 Shkurt - 279 Euro )

*( 16 Shkurt - 279 Euro )

 

9. VJENE - 4 Dite ( nga Ohri )

 

*( 16 Shkurt - 159 Euro )

*( 23 Shkurt - 159 Euro )

 

*( 02 Mars - 159 Euro )

*( 16 Mars - 175 Euro )

*( 23 Mars - 175 Euro )

 

10. AMSTERDAM - 4 Dite ( nga Tirana )

 

*( 01 Mars - 299 Euro )

*( 08 Mars - 315 Euro )

*( 15 Mars - 289 Euro )

*( 22 Mars - 299 Euro )

 

11. BARCELONE - 4 Dite ( nga Shkupi )

 

*( 05 Prill - 265 Euro )

*( 12 Prill - 295 Euro )

*( 19 Prill - 275 Euro )

*( 26 Prill - 299 Euro )

 

12. DUBAI - 5 Dite ( nga Shkupi )

 

*( 14 Shkurt - 495 Euro )

*( 28 Shkurt - 535 Euro )

*( 07 Mars - 495 Euro )

*( 14 Mars - 535 Euro )

*( 28 Mars - 495 Euro )

*( 11 Prill - 535 Euro )

 

13. BALI - 1 Jave

 

( 23 Shkurt - 945 Euro ) - Full Board

 

14. PUNTA CANA - 1 Jave ( nga Tirana )

 

( 23 Shkurt - 1175 Euro ) - All Inclusive

 

15. MALDIVES - 1 Jave

 

( 23 Shkurt - 1575 Euro ) - All Inclusive

 

Ne cmim perfshihen:

-Fluturimi me avion vajtje-ardhje, me bagazh dore

-Akomodimi ne hotele me mengjes